2009. július 14., kedd

Sárgabaracklekvár rummal eltéve

 

Nagyon finom lett. Főzés után egy pár perccel kell a lekvárba belekeverni a rumot, és utána lehet üvegekbe tölteni a kész lekvárt.
Posted by Picasa

3 megjegyzés:

kökörcsin írta...

jól hangzik, nálam sárgadinnyével készült, az is nagyon finom lett. Olyan tempóban fogy, hogy el kellett gondolkoznom az utánpótláson. Szerencsére már eladták az összeset a barackosban:)

Zsuzs írta...

Úgy döntöttem, hogy lekvárt ezentúl már csak piával fogok eltenni, annyira jót tesz neki! Neked mi lesz a következő befőzésed?

kökörcsin írta...

Rebarbara. Már kész is van. Nem lett sok, mert piszok drágán adták a piacon. Ribizli nem termett sok, szerintem megesszük, idén nem lesz lekvár belőle. Már csak szilva és alma ősszel, esetleg birs, ha terem.